Fotogalleri
gise_mall_bild

Gisekvarns Tomtägareförening

 

Fotogalleri

 

Bilder från Gise hittar du här

 

Fotogalleriet har numera en egen websida på vårt serverhotell.

 

Vem som helst kan se och eventuellt lägga upp bilder här efter godkännande från webmaster (registrering). Det är enkelt att skapa och ändra album. Det finns olika nivåer på behörighet som webmaster kan dela ut (skapa album, lägga till kommentarer och lägga till egna vänner (som får se bilder eller göra samma som den man blev inbjuden av kan göra). Album kan också göras publika (kan ses utan att man är inloggad) Förfarande med påloggning gör att föreningen kommer ifrån PuL-ansvaret. Webmaster kommer dock att övervaka så att inga opassande bilder läggs upp. Det är endast sånt som har anknytning till Gise som hör hemma i fotogalleriet.

 

För de som inte kan eller vill så tar webmaster tacksamt emot bilder att lägga upp. Vanliga jpeg-bilder från vilken digitalkamera som helst går bra. Storleken är ointressant då bilderna konverteras till lämplig storlek vid uppladdning.

 

OBS! Bilder som läggs upp till offentlig beskådan på Internet faller under Personuppgiftslagen (PuL). Det är inte tillåtet att lägga upp bilder där personer kan identifieras utan deras medgivande. Mer om det kan du läsa här.

 

Kontakta webmaster för att få din personliga behörighet till fotogalleriet. OBS! kräver att du har en mailadress då det är denna som blir användarnamn.

 

Copyright Gisekvarns Tomtägareförening för publicerade bilder om inget annat anges.